Suunnittelupalvelu

Toivotko, että kotisi olisi viihtyisämpi ja toimivampi? Oletko muuttamassa uuteen kotiin? Tuntuuko, että sinulla on paljon ideoita, joita haluaisit toteuttaa, mutta et tiedä mistä aloittaa?

Meidän kauttamme saat ammattitaitoista suunnitteluapua niin isoihin kuin pieniinkin töihin. Suunnittelun merkitys näkyy sekä värien ja materiaalien valinnassa, että työn sujuvassa etenemisessä. Sisustussuunnittelija auttaa löytämään yhtenäisen linjan ja saa kotisi juuri sinun näköiseksi. Tilan käyttöratkaisut, pintamateriaalien, värien, kalusteiden, valaistuksen ja tekstiilien valinta ovat yleisimpiä kohteita joissa sisustussuunnittelijan ideoita kaivataan. Ammattimainen suunnittelu ja remontin valmistelu kannattaa aina, koska hyvin suunniteltu ja valmisteltu kohde on helpommin ja nopeammin toteutettavissa asiakkaan toiveiden mukaiseksi.

Heinäkuussa 2010 voimaanastuneen uuden asunto-osakeyhtiölain mukaan asukkaan on raportoitava ja pyydettävä taloyhtiön suostumus yhä useammissa remonteissa. Näihin lupiin kuten myös rakennusluvan alaisiin töihin pystymme toimittamaan vaadittavat kuvat ja asiakirjat. Kohteissa joissa tarvitaan rakennusinsinöörin laskelmia ja piirustuksia, yhteistyökumppaneistamme löytyy tähänkin tehtävään hyväksi havaitut ja luotettavat tekijät. Esimerkki-kohteita joissa voisi tarvita kyseisiä palveluita ovat rakennuksen laajennukset, kantavien rakenteiden muutokset ja kosteiden tilojen laajennukset.

Voimme myös hoitaa koko projektiin tarvittavien suunnitelmien ja kuvien toteutuksen ja lupien haun puolestanne niin taloyhtiöltä kuin viranomaisilta.

Yhdessä unelmiesi koti